Kerobo makaronai be gliuteno – puikus ingredientas tiems, kurie rūpinasi savo sveikata ar netoleruoja gliuteno.
Kerobas – tai milteliai, gaunami iš saldžiavaisio pupmedžio, augančio Viduržiemio jūros kraštuose. Saldžiavaisis pupmedis auga sausomis gamtos sąlygomis, kur mažai kenkėjų, todėl skirtingai nei auginant kakavos pupeles, nenaudojami jokie pesticidai. Kerobas turi vitaminų A, B, B2, B3, D. Net 8% sudarytas iš baltymų, turi daug kalcio, fosforo, magnio, kalio, geležies, nikelio, vario, bario, mangano, seleno, skaidulinių medžiagų, todėl geriausiai tinka pusryčių valgiams. Kerobe nėra oksalo rūgšties, trukdančios organizmui pasisavinti cinką ir kalcį. O oksalo rūgšties nepriteklius organizme dažnai būna inkštirų ir bėrimų priežastimi paaugliams, todėl puikiai tiks paaugliams kovojantiems su odos bėrimais. Ankštyse gausu baltymų ir natūralaus cukraus (sacharozės), nėra krakmolo, todėl juos gali vartoti diabetu sergantys žmonės, asmenys turintys viršsvorio, nėščiosios ir net vaikai.