Džiovinti juodieji serbentai puikiai tinka dėti į kepinius, gardinti kokteilius, jogurtą, košes ar valgyti kaip sveiką užkandį.
Juoduosiuose serbentuose yra daug antioksidantų, įskaitant vitaminą C. Šie antioksidantai, kartu su juodųjų serbentų antocianinais, gali padėti sustiprinti imuninę sistemą, o tai leidžia organizmui efektyviau kovoti su infekcijomis ir virusais. Juoduosiuose serbentuose taip pat gausu omega-6 riebalų rūgščių, vadinamų gama-linolo rūgštimi.
Sudedamosios dalys: džiovinti juodieji serbentai.
Energetinė vertė 100 g: 290 kcal/1200 kJ, riebalų 1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 33 g, iš kurių cukrų 33 g, skaidulinės medžiagos 37 g, baltymai 7 g, druska 0 g.
Atidarius pakuotę laikyti sandariai, sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Lietuva
Gamintojas: UAB "Grybora".
Geriausia iki: 2022-06.
Platintojas: UAB "Kuri kuria", www.bio7.lt.