Pievagrybiai – vienintelė daržovė turinti vitamino D bei didelį vario kiekį. Jie taip pat turi savyje nemažą kiekį kalio – palyginimui, vienas didelis pievagrybis turi tiek pat kalio, kiek vienas bananas.
Džiovinti pievagrybiai labai tinka dėti į sriubas, troškinius, pyragus. Taip pat džiovintus pievagrybius galima dėti į makaronų, ryžių, bolivinės balandos patiekalus. Tai – labai universalus, naudingas ir gardus produktas!
Atidarius pakuotę laikyti sandariai, sausoje ir vėsioje vietoje.Sudedamosios dalys: džiovinti raudonikiai.Energetinė vertė 100 g: 1099,00 kj/ 264,00 Kcal, riebalai 2,20 g, sočiosios riebalų rūgštys 0,80 g, angliavandeniai 23,00 g, cukrus 0,50 g, baltymai 18,00 g, druska 0,03 g.Kilmės šalis: Lietuva.Gamintojas: UAB "Grybora".
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.