Žaliųjų žirnelių makaronai be gliuteno, tinkantys ne tik vegetarams, bet ir veganams. Ne tik skanūs, bet ir labai maistingi – puikus geležies, skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.
Paruošimas: užvirkite 1 litrą lengvai sūdyto vandens kiekvienam 100 g. makaronų. Virkite 4-5 minutes, kartais pamaišydami. Išvirus, nukoškite ir perpilkite šaltu vandeniu.
Sudėtinės dalys: žaliųjų žirnelių miltai *. *sertifikuotas ekologiškas ingredientas.Ekologiškas produktas, sertifikuotas IT-EKO-006, Non-EU Agriculture.Maistinė vertė (100 g): energinė vertė: 1475 kJ / 349 kcal, riebalai: 2.3 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.4 g.), angliavandeniai: 56 g. (iš kurių cukrų: 3 g.), skaidulos: 7.7 g, baltymai: 20.8 g, druska: 0.008 g.Dėmesio! Gali pasitaikyti sojos pėdsakų.Gamintojas: Dalla Costa Alimentare, S.R.L, Italija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.