Sukrin šokoladinio pyrago miltų mišinys – iškepti sveiką, naminį šokoladinį tortą ar keksus su juo yra ypač lengva. Tinkamiausia kepimo forma – 24 cm skersmens. Iš vieno mišinio pakelio gaunasi 850 g svorio tortas.
Paruošimo būdas:
Reikės: Sukrin šokoladinio pyrago miltų mišinio, kiaušinių (3 vnt.), aliejaus (100 ml), vandens.
Supilkite mišinį į didelį dubenį, įpilkite 300 ml vandens, 100 ml neutralaus aliejaus (rekomenduojame kokosų), įmuškite 3 kiaušinius. Gerai išmaišykite ir supilkite tešlą į 24 cm skersmens kepimo formą. Kepkite orkaitėje 175° temperatūroje maždaug 25-30 minučių.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, saldiklis: eritritolis (sukrin), migdolų miltai iš kurių dalinai pašalinti riebalai, 7 % kakavos, modifikuotas bulvių krakmolas, FiberFin (natūralus atsparusis krakmolas iš kukurūzų), skaidulos (cikorijų ir bulvių), kildymo medžiaga: bikarbonatas ir dinatrio fosfatas, kviečių glitimas, druska, emulsiklis: mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, stabilizatorius: ksantano derva, saldiklis: sukralozė.100 g paruošto produkto maistingumas: Energinė vertė:239 kcal/ 1000 kJ, Riebalai: 14.9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1.5 g, Angliavandeniai: 22.1 g, iš kurių cukrų: 0 g, iš kurių poliolių: 9.9 (eritritolis*), Skaidulos: 10 g, Baltymai: 9 g, Druska: 0.8 g*Eritritolis nekelia cukraus lygio kraujyje, glikeminis indeksas 0.Dėmesio: didesnė negu 30g vienkartinė eritritolio dozė gali laisvinti vidurius.Gamintojas: Funksjonell Mat (Norvegija).
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.