Tofu- sojų pupelių sūris, kuris gali būti naudojamas daugelyje patiekalų. Juo galite gardinti salotas, sriubas, ruošti virtinukus ar blynelius su tofu įdaru. Taip pat galite pagardinti tofu prieskoninėmis žolelėmis ir tiesiog iškepti ant grilio.
Sudėtinės dalys: Vanduo, sojos pupelės 45%, šliužo fermentas: kalcio sulfatas, jūros druska.
Energinė vertė 100 g: 293 kJ / 70 kcal, Riebalai: 4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,6 g, Angliavandenių: 0,9 g, iš kurių cukrų: 0 g, Baltymų: 7,2 g, druska: 0,81 g, kalcis: 312 mg.
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.