Ekologiški raudonųjų lęšių makaronai be gliuteno, tinkantys vegetarams ir veganams. Lęšių makaronuose gausu baltymų, tad jie yra be galo sotūs. Puikiai tinka prie mėsos, žuvies patiekalų, dėti į sriubas, troškinius ar valgyti vienus, pagardinus padažu.
Paruošimas: užvirkite 1 litrą lengvai sūdyto vandens kiekvienam 100 g. makaronų. Virkite 4-5 minutes, kartais pamaišydami. Išvirus, nukoškite ir perpilkite šaltu vandeniu.
Sudėtinės dalys: raudonųjų lęšių miltai **sertifikuotas ekologiškas ingredientas.Ekologiškas produktas, sertifikuotas IT-EKO-006, Non-EU Agriculture.Maistinė vertė (100 g): energinė vertė: 1451 kJ / 343 kcal, riebalai: 1.4 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.3 g.), angliavandeniai: 52.3 g. (iš kurių cukrų: 1.7 g.), skaidulos: 6.4 g, baltymai : 26.5 g, druska: 0.001 g.Kilmės šalis: Italija.Dėmesio! Gali pasitaikyti sojos pėdsakų. Gamintojas: Dalla Costa Alimentare, S.R.L, Italija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.