Palyginti su tradiciniais migdolų miltais, šie migdolų gaminami tik iš ekologiškų riešutų ir pasižymi sumažintu sočiųjų riebalų kiekiu. Gaminant šiuos migdolų miltus, šaltu būdu išspausti riešutai yra išdžiovinami ir sumalami. Toks gamybos būdas suteikia galimybę smulkiai sumalti nuriebalintus ir išdžiovintus riešutus, o miltų struktūra nesiskiria nuo kvietinių miltų. Tokiu būdu pagaminti ekologiški migdolų miltai skiriasi nuo esamų rinkoje tuo, kad turite galimybę vartoti 80% mažiau riebų produktą.
Migdolų miltai yra ideali kvietinių miltų alternatyva netoleruojantiems ir vengiantiems gliuteno.
Sudėtinės dalys: šalto spaudimo būdu nuriebalinti migdolų riešutai.Energetinė vertė 100 g: 366 kcal / 1530 kJ, Riebalai: 10 g, iš jų sotieji 1 g, Angliavandenių: 4 g, iš jų cukrų: 8g, Skaidulų: 13 g, Baltymų: 51 g, Druskos: 0 g.Gamintojas: Norvegija.
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.