Šalčiu džiovintos (liofilizuotos) avietės – greitas ir sveikas užkandis. Jų sudėtyje nėra jokių alergenų, gliuteno, GMO ir pridėtinio cukraus. Pačiose avietėse gausu A, E, PP, C ir B grupės vitaminų. Jos yra puikus antioksidantas, gali pagerinti apetitą. Liofilizuotas avietes galima vartoti tiesiai iš pakelio kaip užkandį arba naudoti kaip priedą desertams, jogurtams ar net gėrimams.
Sudėtinės dalys: nesmulkintos liofilizuotos avietės.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė: 1547 kJ / 366 kcal, riebalų: 2,0 g. (iš kurių sočiųjų 0,2 g.), angliavandenių 75 g. (iš kurių cukraus 62,0 g.), maistinių skaidulų: 15,0 g, baltymų 4,6 g, druskos 0,02 g.Kilmės šalis: Lenkija.Gamintojas: Celiko S.A., Poznanė, Lenkija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus 5, Vilnius, Lietuva.