Šalčiu džiovinti (liofilizuoti) braškių gabaliukai – greitas ir sveikas užkandis. Jų sudėtyje nėra jokių alergenų, gliuteno, GMO ir pridėtinio cukraus. Pačiose braškėse gausu vitamino C, B grupės vitaminų, mineralų bei antioksidantų. Liofilizuotų braškių gabaliukus galima vartoti tiesiai iš pakelio kaip užkandį arba naudoti kaip priedą desertams, jogurtams ar net gėrimams.
Sudėtinės dalys: liofilizuotų braškių gabaliukai.Maistinė vertė: energetinė vertė 100 g. 1347 kJ / 320 kcal, riebalų 4 g. (iš kurių sočiųjų 0,3 g.), angliavandenių 55 g. (iš kurių cukraus 55 g.), maistinių skaidulų: 16,0 g, baltymų 8,0 g, druskos 0,01 g.Kilmės šalis: Lenkija.Gamintojas: Celiko S.A., Poznanė, Lenkija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus 5, Vilnius, Lietuva.