Ekologiškas linų sėmenų pudingas su erškėtrože yra puiki alternatyva kaloringiems užkandžiams ir jogurtams. Šiame pudinge esantys linų sėmenys ne tik ilgam suteikia sotumo jausmą, bet ir aprūpina organizmą vitaminais ir mineralais.
Paruošimas: 2 šaukštus pudingo (apie 30–40 g.) užpilti karštu vandeniu ar augaliniu pienu ir išmaišyti. Po 3 minučių pudingas yra paruoštas valgyti.
Sudėtinės dalys: ekologiški malti nuriebalinti linų sėmenys 40%, ekoloigiškas kokosų cukrus, ekoligiški laukinių rožių milteliai 30%.Sudėtyje gali pasitaikyti sojos, glitimo ir riešutų pėdsakų.Maistinė vertė: energetinė vertė 100 g. 1356 kJ / 323 kcal, riebalų 4,4 g. (iš kurių sočiųjų 0,5 g.), angliavandenių 43 g. (iš kurių cukraus 31 g.), skaidulų 25 g, baltymų 15 g, druskos 0,3 g.Kilmės šalis: Lenkija.Gamintojas: MIPAMA E.Z. Szafarz Sp. j., Lenkija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus 5, Vilnius, Lietuva.