Suteikia sotumo jausmą, maitina gerąsias žarnyno bakterijas.
Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomanas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant.
Galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
Makaronų skonis: neutralus, švelnaus daržovių aromato; spalva: grietinėlė arba gelsva. Kvapas: neturi kvapo.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo saulės spindulių, originalioje pakuotėje.Sudedamosios dalys: vanduo, konjako šaknis, avižų pluoštas, sojos pluoštas, stabilizatorius (E526)Energinė vertė: 10kcal / 60Kj; Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų 0g; Angliavandeniai 1,6 g., iš jų cukrų <0,5 g, Maistinės skaidulos 5,2 g, Baltymai 0,33 g, Druska 0,05g.Kilmės šalis: Kinija.Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.