Juodųjų sojos pupelių makaronai – sveikesnė alternatyva įprastiems spagečiams. Juose nėra gliuteno bei pridėtinio cukraus, tačiau gausu baltymų ir skaidulų, tad jie ilgam užtikrins sotumo jausmą.
Paruošimas: makaronus virti 5 min, pasūdytame vandenyje. Išvirus nukošti ir patiekti su mėgstamu padažu. Šie makaronai taip pat puikiai tinka sultiniams, Wok patiekalams gaminti.
Sudėtinės dalys: juodųjų sojos pupelių miltai (90%), distiliuotas vanduo (10%).Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė: 1375kJ/328kcal, riebalai: 7,6 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,3 g), angliavandeniai: 16 g (iš kurių cukrų: <0,5 g), skaidulos: 19,8 g, baltymai: 40 g. druska: 1,4 mg.Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.Gamintojas: The Konjac Shop, Ispanija;
Platintojas: UAB Kuri kuria, M.Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.