Šių saulėgrąžų miltų skonis yra neutralus, todėl jis puikiai tinka įvairiems kepiniams. Saulėgrąžų miltai gali būti naudojami vietoj migdolų arba sezamo miltų, ir yra puiki alternatyva žmonėms, kurie yra alergiški riešutams. Saulėgrąžų miltai turi labai daug skaidulų bei baltymų.
Dėmesio! Saulėgrąžų sėklose yra chlorofilo, kuris gali reaguoti su rauginimo priemonėmis, tokiomis kaip kepimo soda ar kepimo milteliai, ir kepiniams suteikti žalią atspalvį. Tai neturi įtakos skoniui ar kokybei.
Sudėtinės dalys: ekologiškos nuriebalintos maltos saulėgrąžų sėklos*.*Ekologiškas produktas, sertifikuotas DK-EKO-100, Eu Agriculture.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė: 1445 kJ/347 kcal, riebalai: 13 g. (iš kurių sočiųjų: 1,5 g.), angliavandeniai: 1,8 g. (š kurių cukrų: 0,4 g.), skaidulos: 25 g, baltymai: 44 g, druska: 0 g.Gamintojas: Funksjonell Mat AS 1081 Oslo, Norvegija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.