Bruknės, dėl savo naudingo poveikio organizmui, yra visiems gerai žinoma uoga. Jos yra puikus įvairių vitaminų (C, P, B grupės) ir mineralinių medžiagų šaltinis (geležies, kalio, kalcio). Bruknės gali padėti įveikti šlapimo takų uždegimus ir kitas su šlapimtakiais susijusias ligas, taip pat pasižymi raminamuoju ir antibakteriniu poveikiu. Šaltuoju sezono metu gali padėti kovoti su vitaminų stoka, stiprinti imunitetą bei numušti karščiavimą.
Džiovintomis bruknėmis labai tinka gardinti granolą, jogurtą, košes, jas dėti į įvairiausius kepinius, troškinius ar net gaminti padažą.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: džiovintos laukinės ekologiškos bruknės.
Energetinė vertė 100 g: 275 kcal/1150 kJ, riebalų 4,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 48 g, iš kurių cukrų 47 g, skaidulinės medžiagos 22,3 g, baltymai 2,2 g, druska 0 g.
Kilmės šalis: Lietuva.
Gamintojas: UAB "Grybora".
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.