Braškės – daugelio mėgstamiausia uoga, kuri yra ne tik skani, bet ir labai naudinga žmogaus organizmui. Braškės – praturtintos vitaminu C – čia jo yra daugiau nei citrusiniuose vaisiuose. Taip pat braškėse gausu B grupės vitaminų (B2, B5, B6), vitamino K, magnio ir vario.
Džiovintomis braškėmis labai tinka gardinti granolą, jogurtą, košes, jas dėti į įvairiausius kepinius.
Atidarius pakuotę laikyti sandariai, sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: džiovintos braškės.
Energetinė vertė 100 g: 234 kcal/1200 kJ, riebalų 3,70 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,29 g, angliavandenių 50,9 g, iš kurių cukrų 49,97 g, baltymų 7,57 g, druskos 0,01 g.
Kilmės šalis: Lenkija.
Gamintojas: UAB "Grybora".
Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius Lietuva.