Ekologiški avinžirniai puikiai tinka prie visų rūšių kepinių su aliejumi ir šviežiomis žolelėmis, taip pat prie sriubų, troškinių, padažų ir salotų.
Avinžirnius mirkyti bent 12 valandų ir nuplautus virti paprastame, nesūdytame vandenyje apie 60 minučių. Pasūdyti tik prieš virimo pabaigą.
Sudėtinės dalys: avinžirniai, 100% **sertifikuotas ekologiškas ingredientas.Ekologiškas produktas, PL-EKO-07, Non-Eu AgricultureMaistinė vertė (100 g.): energinė vertė: 1445 kJ / 343 kcal, riebalai: 4.6 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.6 g.), angliavandeniai: 45 g. (iš kurių cukrų: 11 g.), maistinė ląsteliena: 17 g, baltymai: 22 g, druska: 0.06 g.Laikyti sausoje bei vėsioje vietoje.Kilmės šalis: Turkija.Gamintojas: Bio Planet S.A., LenkijaPlantintojas: UAB Kuri Kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva