Anakardžių riešutai yra naudojami gaminant daugelį indiškų padažų, kario prieskonių, taip pat valgomi ir vieni. Juose gausu mineralų ir sveikųjų riebalų, kurie itin naudingi žmogaus sveikatai. Anakardžių riešutuose taip pat yra Omega-3 riebalų rūgščių, gerinančių medžiagų apykaitą.
Laikyti vėsioje bei sausoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Sudėtinės dalys: anakardžių riešutai.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė 2487 kJ/594 kcal, riebalų 43,8 g. (iš kurių sočiųjų 7,8 g.), angliavandenių 30,2 g. (iš kurių cukraus 5,9 g.), maistinių skaidulų 2,9 g, baltymų 18,2 g, druskos 0,03 g.Gamintojas: Mironous, Barselona, Ispanija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.