Natūralūs burnočio dribsniai gaunami iš susmulkintų burnočio sėklų. Juose gausu baltymų bei mineralų (ypač kalcio). Burnočio dribsniai yra puikus pasirinkimas pusryčiams, juos galima dėti į jogurtą, grūdų gėrimus ar tiesiog valgyti su vaisiais. Juos taip pat galima dėti į įvairius kepinius sumaišius su įprastais miltais.
Paruošimas: virkite dribsnius santykiu 1: 2 (1 porcija dribsnių – 2 porcijos vandens ar pieno) ant žemos ugnies maždaug 3 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Sudėtinės dalys: burnočio dribsniai 100% **sertifikuotas ekologiškas ingredientas.Ekologiškas produktas, PL-EKO-007, Non-EU AgricultureMaistinė vertė (100 g): energinė vertė: 1818 kJ / 431 kcal, riebalai: 7.1 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2.1 g.), angliavandeniai: 77 g. (iš kurių cukrų: 0.5 g, baltymai: 16 g, druska: 0.09 g.Laikyti sausoje bei vėsioje vietoje.Kilmės šalis: Indija.Gamintojas: Bio Planet S.A. LenkijaPlatintojas: UAB Kuri Kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva