Ekologiški geltonieji lęšiai turi labai subtilų skonį. Po virimo jie linkę suirti, todėl puikiai tinka kaip sriubų ar troškinių priedas, gali būti naudojamas sumuštinių užtepėlėms ar koldūnų įdarams, kroketams, pyragams ir net mėsos kepsniams įdaryti.
Virti nuplautus lęšius santykiu 1: 2 (1 porcija lęšių – 2 porcijos vandens) maždaug 25 minutes, įberti druską virimo pabaigoje.
Tinka vegetarams ir veganams.Laikyti sausoje bei vėsioje vietoje.Kilmės šalis: Turkija.Sudedamosios dalys: Geltonieji lęšiai 100% *,*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.Produktas ekologiškas, sertifikuotas PL-EKO-07, Non EU agroculturMaistinė vertė (100 g):Energinė vertė: 1932 kJ / 459 kcal;Riebalai: 1.4 g;
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0.2 g;
- iš kurių cukrų: 2 g;