Pagal skonį ir purumą baltyminė duona su sezamų ir migdolų miltais yra panaši į įprastą duoną, tačiau joje nėra kvietinių miltų. Čia panaudoti avižų, sezamo sėklų ir migdolų miltai. Dėl šios priežasties duonoje yra labai daug baltymų ir dešimt kartų mažiau angliavandenių nei įprastoje pilno grūdo duonoje. Be to, ši duona pasižymi vitaminų ir mineralų gausa. Duona išlieka šviežia ir skani keletą dienų. Ją galima užšaldyti.
Vienoje duonos riekėje yra tik 1 g angliavandenių ir ne mažiau kaip 8,5 g ląstelienos!
Išeiga: 1 kepalas 10cmx25cm.
Sudėtinės dalys: sezamų miltai, migdolų miltai, avižų dribsniai, kiaušinių milteliai, žirnių baltymai, žirnių skaidulos, eritritolis Sukrin, kėlimo medžiagos (bikarbonatas difosfato), mineralinė druska.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė: 138 kcal/577.78 kJ, baltymų: 15,4 g, angliavandenių: 3,9 g, riebalų: 5,1 g, skaidulų: 7,5 g, druska: 1,3 g.Kilmės šalis: Norvegija.Gamintojas: Funksjonell Mat AS, Oslas, Norvergija.Platintojas: UAB Kuri Kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.