Po dienos, kupinos iššūkių, „Reishi“ puikiai tinka kaip atpalaiduojantis vakaro tonikas. Puikiai dera su karšta kakava ar arbata. „Reishi“ turi platų komponentų spektrą , tai vitaminai, mineralai, polisacharidai, įskaitant beta-D-gliukanus, nukleotidus, triterpenus, įskaitant ganoderines rūgštis (AG), sterolius, laktatus ir glikoproteinus. Šie grybai yra kartaus skonio, kuris yra susijęs su triterpenų – aromatinių junginių, esančių šios rūšies grybuose, – buvimu. Jie susidaro vaisiaus fazės metu, liečiantis su medžiu, ant kurio auga. Jei ekstraktas neturi kartaus skonio, tai reiškia prastą žaliavos kokybę. Šis grybas gali padėti palaikyti imuninės sistemos veiklą, palaikyti kraujotakos sistemos funkcijas bei atpalaiduoti.
Vartojimas: rekomenduojama paros norma: 500 mg (1 kaušelis) tris kartus per dieną. Maisto papildą geriausia sumaišyti su kava, arbata, proteininiu kokteiliu ar kitu mėgstamu skysčiu. Vartoti iš karto po paruošimo.
Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.
Turintiems sveikatos sutrikimų, nėščioms arba maitinančioms krūtimi moterims, dėl maisto papildo vartojimo būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Pasireiškus nepageidaujamiems simptomams, nutraukite papildų vartojimą. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.