Šalčiu džiovintos (liofilizuotos) šilauogės – greitas ir sveikas užkandis. Jų sudėtyje nėra jokių alergenų, gliuteno, GMO ir pridėtinio cukraus. Pačiose šilauogėse gausu antioksidantų, maistinių skaidulų bei vitaminų. Jos gali pasižymėti priešuždegiminiu poveikiu, taip pat gali padėti virškinimo sistemai ar imuniteto stiprinimui. Liofilizuotas šilauoges galima vartoti tiesiai iš pakelio kaip užkandį arba naudoti kaip priedą desertams, jogurtams ar net gėrimams.
Sudėtinės dalys: nesmulkintos liofilizuotos šilauogės.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė: 1547 kJ / 366 kcal, riebalų: 2 g. (iš kurių sočiųjų: 0,2 g.), angliavandenių: 75 g. (iš kurių cukraus: 62 g.), maistinių skaidulų: 15,0 g, baltymų 4,6 g, druskos 0,02 g.Kilmės šalis: Lenkija.Gamintojas: Celiko S.A., Poznanė, Lenkija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus 5, Vilnius, Lietuva.