Migdoluose yra gausu vitaminų, mineralų, maistinių skaidulų ir augalinės kilmės baltymų. Suvalgę 30 gramų migdolų mes gauname 1/8 mūsų organizmui reikalingos baltymų paros dozės. Migdolus galima valgyti kaip užkandį arba naudoti maisto ruošimui. Jie puikiai tinka kepiniams, salotoms, taip pat prie įvairių mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų.
Laikyti vėsioje bei sausoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Sudėtinės dalys: migdolų riešutai be luobelės.Maistinė vertė (100 g.): energetinė vertė 2692 kJ/643 kcal, riebalų 57,67 g. (iš kurių sočiųjų 10,40 g.), angliavandenių 3,0 g. (iš kurių cukraus 2,4 g.), maistinių skaidulų 10,93 g, baltymų 22,51 g, druskos <0,01 g.Kilmės šalis: Ispanija.Gamintojas: Mironous, Barselona, Ispanija.Platintojas: UAB Kuri kuria, M. Katkaus g. 5, Vilnius, Lietuva.